Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Uzoni Református Egyházközség Hivatalos Honlapja
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
Nyítólap arrow Hírek-News arrow Pillanatképek a gyülekezet életéből arrow Közélet: Fúvószenekari találkozó Uzonban 2004.09.08.
Közélet: Fúvószenekari találkozó Uzonban 2004.09.08. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2007. augusztus 09.
 
Közélet: Fúvószenekari találkozó Uzonban

A Tatrangi Sándor-iskola udvarán álló szabadtéri színpadon mutatkoztak be a hagyományos találkozóra bejelentkezett zenekarok vasárnap. A vendégfogadó Atlantisz ifjúsági zenekar mellett jelenlétével igazolta állandó jellegû mûködését a barátosi Ferencz Ernő református és a kézdivásárhely-kovásznai egyesített fúvószenekar. Vendégként fogadták a szomszéd megyei székelykeresztúriak polgári zenekarát és az újtusnádi Pro Musica egyesített fúvószenekart.
A résztvevőket Ráduly István, Uzon község polgármestere köszöntötte, munkájukat megáldotta Ungvári Barna András helybeli református lelkipásztor.

- A találkozót felvonulással kezdtük - mondta Ugron Ernő uzoni karmester. - Az Atlantisz klubjától, a Pünkösti-kúriától indultunk az iskola udvarán levő színpadig, megkerülve a községháza előtt álló történelmi emlékparkot. Az egyéni zenekari bemutatkozó számok után igazi meglepetés volt a szép számban összegyûlt közönség részére a zenekarok közös koncertje.
(Kgy. Z.)
Utolsó frissítés ( 2008. július 13. )
 
< Előző   Következő >